MARKT GOUDA

Menu

Markt Goverwelle

Markt Goverwelle

Hieronder vindt u informatie over de verkopers van de markt Goverwelle. Deze markt vindt elke woensdagochtend plaats op het plein voor het winkelcentrum Goverwelle.

De kraker

Voor u lekkere verse nootjes komt u naar de markt!
Gebroeders Blom

 

Wij staan elke woensdag, donderdag en zaterdag voor u klaar met heerlijke groente en fruit voor een zeer betaalbare prijs. Benieuwd naar onze producten, kom proef en geniet van de aanbiedingen van dagverse groente en fruit.
De Verlokking
Als ruim ervaren inkopers bij een bloemengroothandel, zijn wij ook voor ons zelf begonnen door op twee dagen per week op een markt (in de buurt van) Gouda te gaan staan met onze goede en verse producten. Daarnaast leveren wij ook aan verzorgings-, verpleeg- en ziekenhuizen. Wij ‘schuiven’ niet alleen maar planten en bloemen over ‘de toonbank’, maar geven graag advies over uw aankoop voordat u tot aanschaf over gaat. Graag tot ziens bij onze kraam. Judith & Piet Jongejan
Hans van Asch

Bos Fietsen

Hollands Kaascentrum

Kaas Hogendoorn

Ons bedrijf bestaat uit een VOF waar ouwe Jan en jonge Jan de twee vennoten zijn. Jonge Jan heeft Gouda en omstreken onder zijn hoede en vind dat erg leuk. Wij komen graag in Gouda en proberen elke week weer een leuk assortiment mee te brengen. Denk dan aan kaas voor een mooie prijs en rechtstreeks van de boerderij.Of aan toetjes,eieren, of vele soorten buitenlandse kazen. Ook zijn we op woensdag in Goverwelle en donderdag in het centrum te vinden. Dit zijn wel ochtendmarkten. Tot ziens bij onze kraam (naast de visboer)
06-24440349
Henk de Graaf

Henk de Graaf staat op elke markt van Gouda met een grote sortering verse vis. Of het nu is voor een heerlijk ovengerecht of een lekkere vissalade u vindt bij ons super kwaliteit ingredienten die uw maaltijd helemaal af maken. Natuurlijk bent u ook welkom op de markt voor een haring of lekkerbekje. Wij zien uw graag terug bij ons op de markt.
Stoepje

El Allati

[mapsmarker marker=”1″]