Markt Bloemendaal

Hieronder vindt u informatie over de verkopers van de Markt Bloemendaal. Deze markt is elke dinsdag van 8:30 – 13:00 bij het winkelcentrum Bloemendaal op het parkeerplein Gildenburg.

Het Aardappelenpakhuis
Deelen Vleeswaren
Henk de Graaf
Henk de Graaf staat op elke markt van Gouda met een grote sortering verse vis. Of het nu is voor een heerlijk ovengerecht of een lekkere vissalade u vindt bij ons super kwaliteit ingredienten die uw maaltijd helemaal af maken. Natuurlijk bent u ook welkom op de markt voor een haring of lekkerbekje. Wij zien uw graag terug bij ons op de markt.
Aantjes Stoffenhandel
Bij Aantjes Stoffenhandel moet u wezen voor al uw stoffen. Wij hebben een uitgebreide keuze uit kleding en decoratiestoffen. Hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Daarmee kunt u thuis komen! Tot dinsdag en/of donderdag!
Van Tilburg
0651889458
Marktbakker Hamersma
Voor dagelijks vers gebakken Brood en Broodjes; Koeken en Koekjes;  Gebak en Gebakjes moet u zeker bij ons zijn. Iedere dag ovenvers van de Ambachtelijke Bakker Dinsdag morgen voor U op UW markt in Goudabloemendaal, Ons brood wordt met 5% minder zout gebakken, Lekker en gezonder. E-nummer vrij brood vanaf heden verkrijgbaar De lekkerste Eierkoeken (mijn klanten zeggen dit) voor een lekker tussendoortje  En dit alles voor een aantrekkelijke prijs
0638090838
Mario Otten
Mario Otten staat al jaren op de markt van Gouda. Elke dag worden er weer nieuwe groente en fruit geleverd, zodat u kunt rekenen op de beste kwaliteit. Het assortiment is zeer uitgebreid en mocht u vragen hebben dan staat een van onze medewerkers u graag te woord. Wij zien u op de markt!
De Boxer
Akrami Trading
Akrami Trading uw drogist op de markt! Bekende merken voor klein prijzen, van schoonmaak tot verzorgingsartikelen. Wij staan voor u klaar met advies en informatie over onze artikelen. U vindt ons op dinsdag op Bloemendaal en donderdag op het marktplein in het centrum van de Stad. Tot ziens.
Kaas Versluis
Kaasspecialiteiten van Versluis is al jaren een begrip op de Markt van Gouda. Wij hebben een ruim assortiment aan kazen. Zo vindt u bij ons jong, jong belegen, belegen, extra belegen en oud. Maar ook brie, blauwe kazen, parmezaanse kazen en nog veel meer exclusieve soorten. Daarnaast kunt u terecht voor die heerlijke tapenades en olijven die het avondleven zeker zullen verrijken. Wij zien u graag op de markt van Gouda. Wij staan zowel op Gouda Centrum als op Bloemendaal!
Bos Fietsen
Stigter Kaas
Diop Lederwaren
Voor al uw lederwaren bent u bij Diop Lederwaren aan het juiste adres. Wij verkopen riemen, tassen en portemonnee. Benieuwd geworden, kom en koop echte kwaliteit!
P van Greuningen
Hassan
Elke week staan wij voor u klaar met eerste klas groente en fruit. Wij verkopen niet alleen de beste kwaliteit artikelen maar hebben ook de meest exotische soorten in ons assortiment. Graag zien wij u dinsdag en zaterdag terug op de markt. En kijk eens op onze website.
06-54776520
Arvinder Mode