Geplaatst door op mrt 17, 2015

Zaterdag 14 maart 2015
Prijs
Door de Wethouder Daphne Bergman (Stadsmarketing en Economische Zaken) is afgelopen zaterdag ‘De Tegel’ geplaatst voor het stadhuis op het marktplein.

De markt van Gouda mag zich een jaar lang ‘Beste Markt van Nederland’ noemen, een prestatie waar wij trots op zijn.
Gouda won in de categorie grote markten, markten van 50 of meer standplaatsen. Een onafhankelijke jury van de CVAH heeft hiervoor de markt twee keer bezocht en vergeleken met de overige genomineerde beste markten in Nederland. Gouda werd door de jury vooral geroemd om zijn gezellige Marktplein, de aanwezige horeca rondom de Markt en de jonge, enthousiaste ondernemers.

De uitslag van Best Markt van Nederland is 10 maart 2015 bekendgemaakt.
De prijs ‘Een Tegel’ met hierop vermeld ‘Beste Markt van Nederland’ heeft aan de bordeszijde van het stadhuis een plekje gekregen!

Wethouder Daphne Bergman zei in de pers: ‘Wat een mooie opsteker dat onze Goudse markt is gekozen tot de beste markt van Nederland 2015. En niet voor niets. De markt is de huiskamer van de stad; een ontmoetingsplek voor heel Gouda, waar ondernemers, bewoners en toeristen elkaar ontmoeten in een historische ambiance. De prijs is ook een mooie erkenning voor alle marktondernemers.’”

Tegel overhandigdTegel bijna er