Geplaatst door op mrt 11, 2015

Gouda Beste Markt 2015

GOUDA BESTE MARKT 2015 – De Markt Gouda heeft dit jaar de landelijke verkiezingen gewonnen en mag zich dit jaar de beste markt van Nederland 2015 noemen. De Markt Gouda mocht de prijs op het jaarlijkse congres van de Centrale Vereniging voor Ambulante Handel in ontvangst nemen.

Wethouder Daphne Bergman (Stadsmarketing en Economische Zaken): ‘Wat een mooie opsteker dat onze Goudse markt is gekozen tot de beste markt van Nederland 2015. En niet voor niets. De markt is de huiskamer van de stad; een ontmoetingsplek voor heel Gouda, waar ondernemers, bewoners en toeristen elkaar ontmoeten in een historische ambiance. De prijs is ook een mooie erkenning voor alle marktondernemers.’

Enthousiaste ondernemers

Gouda won in de categorie grote markten, markten van 50 of meer standplaatsen. Een onafhankelijke jury van de CVAH heeft hiervoor de markt twee keer bezocht en vergeleken met de overige genomineerde beste markten in Nederland. Gouda werd door de jury vooral geroemd om zijn gezellige Marktplein, de aanwezige horeca rondom de Markt en de jonge, enthousiaste ondernemers.

De prijs werd tijdens het jaarcongres op 10 maart in Almelo overhandigd. De prijs is een tegel met de vermelding ‘beste markt van Nederland 2015’ die een plaats krijgt op het Marktplein aan de bordeskant van het Stadhuis.