Hieronder vindt u informatie over de verkopers van de markt in de binnenstad op het marktplein. Deze markt is elke donderdag van 8:30 – 13:00.

Gebroeders Blom
Wij staan elke woensdag, donderdag en zaterdag voor u klaar met heerlijke groente en fruit voor een zeer betaalbare prijs. Benieuwd naar onze producten, kom proef en geniet van de aanbiedingen van dagverse groente en fruit.
De kraker
Voor u lekkere verse nootjes komt u naar de markt!
Rook specerijen
Dit jaar nieuw op de markt Rook Specerijen. Wij hebben een ruim assortiment aan kruiden en specerijen. Van nootmuskaat tot kerry en van basilicum tot salie. U vindt het allemaal bij ons aan de kraam.
Kleding Blom
Hier vindt u eigentijdse en trendy damesmode. Wij staan tegenover Gewoon Gouds.
Aantjes Stoffenhandel
Bij Aantjes Stoffenhandel moet u wezen voor al uw stoffen. Wij hebben een uitgebreide keuze uit kleding en decoratiestoffen. Hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Daarmee kunt u thuis komen! Tot dinsdag en/of donderdag!
El Allati
Kaddouri
Wij zijn Kaddouri uw groente specialist. U vindt bij ons een ruime sortering aan exotische groente en fruit. Maar ook de oer hollandse groente, als wortels, uien en boontjes.
Rijwielspecialist
Wij hebben een ruim assortiment aan fietsaccessoires. Voor een goede kwaliteit, uitstekende service tegen een betaalbare prijs bent u bij ons op het juiste adres. Tot ziens op de markt!
Morgana schoenen
Ivonne Beenmode
Vorig jaar bestond Ivonne Beenmode 45 jaar! Het feest is voorbij de aanbiedingen niet . Kom daarom voor al uw sokken en panty’s naar de Zaterdag markt van Gouda.  wij hebben iedere maand speciale stunts. Kijk voor onze aanbiedingen bij de Aanbiedingen van de Markt.
Akrami Trading
Akrami Trading uw drogist op de markt! Bekende merken voor klein prijzen, van schoonmaak tot verzorgingsartikelen. Wij staan voor u klaar met advies en informatie over onze artikelen. U vindt ons op dinsdag op Bloemendaal en donderdag op het marktplein in het centrum van de Stad. Tot ziens.
El Pollo Grill
El Pollo Grill uw poelier op de markt van Gouda. Heerlijke kip vers van de grill! U vindt ons elke donderdag op de markt.
De Distel wol
De Distel Wol vindt u elke donderdag in het historische centrum van Gouda. Wij bestaan al bijna 30 jaar en zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste wolhandel van Nederland. U kunt ons vinden op 13 markten verspreid door Nederland. Ons magazijn is gevestigd in Montfoort waar u 2 middagen in de week van onze speciale aanbiedingen kunt profiteren. Wij zijn gespecialiseerd in partijenhandel. Daardoor hebben wij topmerken voor zeer lage prijzen, minimaal halve prijs!
Paddestoelrie
De Paddestoelerie staat elke donderdag voor u klaar met heerlijke truffels, wilde paddestoelen, asperges en nog veel meer…tot op de markt.
Donnys Fashion
Maranto
Voor de echte Goudse stroopwafel komt u op de markt bij Maranto. Deze banketbakkerij is gespecialiseerd in het maken van de ambachtelijke stroopwafel. Daarnaast kun je bij ons terecht voor lekkernijen zoals gebak en koek. Maranto verkoopt stroopwafels in verschillende maten en verpakkingen, deze zijn kleurrijk en leuk om te geven als cadeau of souvenir. Tot op de Markt!
Diop Lederwaren
Voor al uw lederwaren bent u bij Diop Lederwaren aan het juiste adres. Wij verkopen riemen, tassen en portemonnee. Benieuwd geworden, kom en koop echte kwaliteit!
Van Dalen
Bloemen Monden
Arasha Telefonie
Voor al uw mobiele accessoires kunt u bij ons terecht. Arasha Telefonie biedt u een ruim assortiment, met alles voor u IPhone, Galaxy, Tablet… Elke donderdag en zaterdag staan wij voor u klaar.
Hans Patat
Hans Patat is de plek op de markt voor uw verse friet. Al jaren staat wij op de markt, eerst bij de Waag, nu tegenover de AH. Wij verzorgen u en alle ondernemers op de markt van heerlijke snacks, frisdranken of gewoon een lekker bakkie. Wij staan voor u klaar en zien u graag op donderdag en/of zaterdag!
Pennewaard
Maakt u alles zelf? Bij Pennewaard hebben ze echt alles aan fournituren, zodat alle zelfmaakmode wordt voorzien van het beste materiaal en de leukste elementen… Wij staan tegenover de ingang van het stadhuis. Tot donderdag!
Van Dalen
Henk de Graaf
Henk de Graaf staat op elke markt van Gouda met een grote sortering verse vis. Of het nu is voor een heerlijk ovengerecht of een lekkere vissalade u vindt bij ons super kwaliteit ingredienten die uw maaltijd helemaal af maken. Natuurlijk bent u ook welkom op de markt voor een haring of lekkerbekje. Wij zien uw graag terug bij ons op de markt.
Stoepje
Kaas Versluis
Kaasspecialiteiten van Versluis is al jaren een begrip op de Markt van Gouda. Wij hebben een ruim assortiment aan kazen. Zo vindt u bij ons jong, jong belegen, belegen, extra belegen en oud. Maar ook brie, blauwe kazen, parmezaanse kazen en nog veel meer exclusieve soorten. Daarnaast kunt u terecht voor die heerlijke tapenades en olijven die het avondleven zeker zullen verrijken. Wij zien u graag op de markt van Gouda. Wij staan zowel op Gouda Centrum als op Bloemendaal!
Stoffenvosje
06-50516266
[mapsmarker marker=”2″]